Svensk Coding Company

Hej på er och välkomna hit en fin dag som denna, våren är äntligen här och solen har tittat fram nästan varje dag i över en vecka. Jag har under den senaste tiden märkt att ni uppskattar mina rekommendationsinlägg och därför hade jag tänkt att dagens inlägg skulle bli ett sådant. Det ska handla om företaget Svensk Coding Company och deras itlösningar i Dalarna.

Jag är en av de personer som är aningen sämre inom data och it, jag har inte alls mycket koll på vad som gör vad och hur man löser eventuella problem som uppstår. Eftersom jag inte har mycket kunskap inom ämnet tycker jag att det är väldigt skönt att det finns professionell hjälp att få när man sitter i klistret, att det finns andra personer som har den kunskap som jag saknar. För någon vecka sedan mötte jag ett problem som ledde till att jag sökte upp det här företaget för att få hjälp med itlösningar i Dalarna. Med tanke på att de hade mycket mer kunskap än mig var det inga problem för dem att lösa mitt problem, det var nog inte ett särskilt stort problem i grund och botten eftersom det gick så fort för dem att lösa det. De gav mig en bra service som gjorde att jag aldrig kände mig dum eller nedvärderad, de förstod att jag inte visste allt inom it och därmed inte kunde lösa mitt enkla problem på egen hand. Det var väldigt skönt att de var så pass förstående med det och jag kan starkt rekommendera dem till alla er som också skulle behöva hjälp med itlösningar i Dalarna.