Massage för en friskare kropp

Hej alla mina härliga läsare! Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en underbar helg. Jag tänkte idag skriva om något som jag tror ni vet ligger mig varmt om hjärtat, nämligen hälsa och hur man bäst tar hand om sin kropp. Jag vill faktiskt idag tipsa om ett företag som jag anser hjälper mig må bättre och som jag tror kan hjälpa många av mina läsare. Jag var i veckan och besökte Walk With Passion i Alingsås, som jag sedan tidigare hört en hel del bra ord om ifrån vänner och familj som besökt detta företag. Jag har som jag nämnt i tidigare inlägg alltid problem med kroppen under vintern. Jag får värker i lederna, stress och oro och blir dessutom väldigt trött och förkyld. Som ni vet är jag mycket intresserad utav naturliga preparat av alla dess former som används för att få en friskare och starkare kropp.

Walk With Passion erbjuder flera olika behandlingar för att man som kund ska må bättre. Jag valde att i veckan gå och prova på en massage, vilket jag absolut inte ångrar. Denna massage är till för att hjälpa kunden vid bland annat stelhet, huvudvärk/migrän, ryggont och minskad rörlighet. Jag kände en väldigt positiv stämning hos Walk With Passion och kände mig efter besöket otroligt lugn och mjuk i kroppen. Walk With Passion använder massage då det har en positiv påverkan på hela kroppen och funktioner som dålig sömn, högt blodtryck, stress och dåligt immunförsvar. Jag vet att ni är många som ber mig om tips för att må bättre och jag vet att ni är många som precis som jag blir stela i muskler och leder under vintertider, jag vill därför rekomenadera mina läsare som bor i Alingsås med omnejd att besöka Walk With Passion. Hoppas ni får en bra vecka så hörs vi snart igen!