Trädgårdsboken “Som man sår”

SOM MAN SÅR – odlingsåret i en helt vanlig villaträdgård. Inspiration för odling och matlagning. Boken är inbunden med bilder i fyrfärg.

BESTÄLL ENKELT genom att fylla i formuläret nedan eller köp via Adlibris. Pris (gäller på Chervil Garden): 170 kr inkl. frakt inom Sverige. Köp 2 exemplar för 300 kr inkl. frakt inom Sverige.

Recension i BTJ-häftet av Kerstin Werner, BTJ:

“En till det yttre anspråkslös bok som ger både trevliga och praktiska råd till trädgårdsodlare.”

“Här finns instruktiva kapitel om förkultivering, sticklingar, jordkvalitet, kompost, gräsmattor, trädfällning, vinterförvaring etc. Tonvikten ligger på kryddlandet och köksträdgården. De olika kryddväxterna såväl som potatis, tomater, bär och äpplen har egna kapitel med kulturhistoria, användning och odlingstips. “

“En bok man kan rekommendera till alla odlingsintresserade.”

Recension av Teres Writes i teresh

“Okej, jag skulle inte läsa i november, för jag skulle skriva, men då jag bläddrade i den här som snabbast så fastnade jag och läste den pärm till pärm. Så kan det gå.”

“Om någon du känner är trädgårdsintresserad och du letar julklapp till denne, leta inte längre, jag har hittat den åt dig!”

Recension av  Petra Jankov Picha  i Breakfast Book Club:

“Odlingstips varvat med recept och matiga fakta om olika kryddväxter och andra grödor att ha i sin trädgård får man i Kristina Swahns fina bok Som man sår.”  “

“Jag gillar att författaren fördjupar sig i de olika växterna och grödorna och ger lite kuriosa och annat spännande runt i kring. Det är också smart att blanda upp texterna med recept.”

BESTÄLL “Som man sår” genom att fylla i nedan formulär (komplett) och tryck på “Skicka”. Leverans sker 2-5 dagar efter beställningen. Faktura medföljer leveransen.

Försäljare av boken är Chervil AB. Mottagen beställning bekräftas via e-post till angiven e-postadress. Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit leverans, förutsatt att boken/böckerna är i nyskick. Tillsammans med de varor som returneras är det viktigt att du bifogar en kopia av din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn och din adress framgår så att vi vet vad returen gäller. Alla uppgifter du behöver för en retur framgår av fakturan/följesedeln.

 

Chervil Garden – trädgårdsbloggen. För inspiration till odling och matlagning.