Healing hos Änglasinne

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om sådant som jag tycker är intressant och roligt att kunna dela med mig av! Som många av er vet så skriver jag ju även om olika saker som jag testar på att göra, som exempelvis healing här i Ängelholm då. När jag skrev om det här för inte så länge sedan så var det väldigt många av er som då hörde av er och ville att jag skulle ta och skriva lite mer om det hela eftersom att ni också kände er nyfikna på det.

Det är någonting som jag absolut kan göra, tänkte jag, och därför så kommer jag att skriva om just det i det här inlägget idag samt rekommendera en jätteduktig healer som man kan vända sig till här i Ängelholm ifall det är så att man känner behovet eller har intresset då helt enkelt. Den healern som jag själv har gått till heter Änglasinne och hon är verkligen hur duktig som helst på det som hon gör. Jag tycker verkligen att om man nu ska prova på det här med healing, eller om man kanske faktiskt då har gått på healing förut men kanske ändå känner att man vill hitta någon som är riktigt duktig på det, så är det Änglasinne som man ska vända sig till. Jag var ju personligen lite smått skeptiskt över det här för ett tag sedan, men blev sedan övertygad att boka in mig hos Änglasinne genom en nära vän till mig som säger att healing har hjälpt henne jättemycket. När jag själv sedan gick på healing, så upptäckte jag att det verkligen var någonting för mig och sedan så har jag faktiskt fortsatt att gå och mår nu bättre och bättre för varje gång!

Kika vidare på Änglasinne, vet jag, och återkom sedan gärna med vad du tyckte!

Du gillar kanske också...