Chervil Garden

Detta är en blogg om odlingsåret i en villaträdgård, för inspiration till odling och matlagning.

Den utgår från min egen trädgård på ca 700 kvm, belägen i Vällingby och alltså i växtzon II. Du får följa med på mina odlingsförsök och kan prova recepten allt eftersom de kommer.

Alla växter som förekommer i bloggen finns eller har funnits i min trädgård. Alla foton har jag tagit där, om inte annat särskilt anges eller tydligt framgår.

Det är troligen inte en blogg för dig som ympar in nya sorters päron på ditt fruktträd, utan passar förmodligen mer för dig som impulsköpte en påse basilikafrön i mataffären en solig aprildag och nu gläds åt att det blivit grönt i krukan där du sådde dem. Det gör jag.

Trevlig läsning!

önskar Kristina

 

Kontakt: chervilgarden@gmail.com

5 Comments to "Chervil Garden"

 1. Inge skriver:

  Hi Kristina,
  I really like your blogg! Your garden is looking very good, I love the flowers and apples! It’s a pitty that I can’t understand all the text… my swedish isn’t that good.
  lots of fun and enjoy your ‘green fingers” (thats what we say in Holland when you like gardening)…

 2. Nettan skriver:

  Vilken tur att jag kom ut på gatan just idag när du och din goa lilla tjej stod och pratade med mina barn så att vi fick tillfälle och prata lite mer. Tack för att jag får ta del av din fantastiskt härliga blogg, det är superroligt när man känner igen bilderna i vår omgivning. Kram grannen på samma gata!

 3. Lena skriver:

  Vilken fin och trevlig blogg, Kristina!
  Vad duktig du är – både på bloggande och trädgårdsmästeri!
  Du vet att på andra sidan stora gröna fältet ligger en till trädgård som behöver lite vård, omsorg och gröna fingrar – du är välkommen när som helst! :-)

  • Kristina skriver:

   Jag vet vilken trädgård du menar. Men jag vet också att den är väl omhändertagen av en som lärt och inspirerat mig mycket i trädgården. Så det så.

 4. Veronica Nordström skriver:

  Jättefin sida! Kul att se och läsa! Jag får försöka knöka ihop en sån där smaskig mojito : )

Chervil Garden – trädgårdsbloggen. För inspiration till odling och matlagning.